Close

Over Po’pêche

Po’pêche heeft een passie voor puur. Daarom bieden we enkel natuurlijke cosmetica aan die 100% vrij is van schadelijke ingrediënten en die voldoet aan strenge eisen wat betreft kwaliteit, zuiverheid en doeltreffendheid.

Cosmetica is volgens Po’pêche niet alleen maar iets wat je gebruikt om je huid mee te verzorgen, maar ook iets waar je hart blij van wordt. Dat is immers het effect van producten waarin huidverzorgende, aromatische planten worden verwerkt. Po’pêche werkt hiervoor samen met twee puur natuurlijke merken:

De producten van Réalia komen uit de ongerepte Corsicaanse natuur. Alles wat in de flesjes en potjes van Réalia zit, wordt van A tot Z gemaakt in Corsica op een 3 hectaren grote biocosmeticaboerderij vol met aromatische, cosmetische en medicinale planten. Natuurlijker dan dat vind je gewoonweg niet.

De producten van Enfleur zijn van Belgische makelij. Marleen Maras, de bezielster van dit merk, heeft een Phd in biotechnologie en werkte jaren als onderzoekster in een laboratorium ecotoxicologie. Het werd haar pijnlijk duidelijk met hoeveel ongezonde stoffen we dagelijks in contact komen. Een vaststelling die bijdroeg tot het ontwikkelen van een cosmeticamerk dat niet alleen veilig is, maar ook toegespitst op de meest gevoelige huidtypes. Enfleur baseert haar formules bovendien op de meest recente dermatologische inzichten. Alle producten van Enfleur zijn 100% natuurlijk.

Wanneer je shopt op deze website kan je dus op je beide oren slapen: je vindt hier alleen maar producten die helemaal gescreend zijn op veiligheid en zachtheid voor je huid. 100% puur natuur én 100% zacht en veilig voor je huid.

Naast heerlijke producten vind je op Po’pêche ook uitgediepte en op wetenschap gebaseerde artikelen over huidverzorging om je alles te leren over verzorging die écht werkt.

Anntjes verhaal